Ben je niet tevreden over hoe jouw dak eruitzien? Glazenwasserij CSK is gespecialiseerd in dakpannen reinigen. Wij maken jouw dak weer mooi!

Waarom is dakpannen reinigen nodig?

Het reinigen van dakpannen houdt in dat het dak wordt schoongespoten met een hogedrukspuit. Het dak is een belangrijk onderdeel van iedere woning of pand. Het zorgt voor bescherming tegen alle weersomstandigheden en geeft ook uitstraling en karakter. Mooie dakpannen zijn hét visitekaartje. Bij CSK verwijderen  we vuil en aanslag dat op dakpannen zit. Het reinigen van dakpannen voorkomt ook schade in de toekomst. Dakpannen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar mee en voor een lange levensduur is het belangrijk dat dakpannen regelmatig worden schoongemaakt. Het reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen: maak hier dus slim gebruik van. Om het beste resultaat te behalen is het raadzaam om periodiek jouw dak te reinigen.

Wat betekent reinigen met hogedruk water?

CSK reinigt over het algemeen de meeste daken met heet water onder hoge druk. Op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden wordt vervuiling verwijderd. Moeiteloos worden vuiligheden als mossen, algen, atmosferische vervuiling en korstmossen gereinigd. Deze manier van reinigen gebruiken we ook voor het reinigen van gevels, terrassen en stoepen. Glazenwasserij CSK beschikt over veel ervaring om elke klus te klaren. Iedere klus is anders. Ze maken zelf de inschatting hoeveel druk en temperatuur er nodig is om dakpannen weer mooi te maken.

Wat houdt de methode hogedruk stoom in?

Een andere methode om te reinigen is hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze manier van stoom reinigen gebruiken wij meestal bij monumenten en oudere gebouwen. De stoom zorgt voor een thermoshock effect waardoor we organisch vuil doeltreffend verwijderen, zonder dat we de dakpannen beschadigen. Voor deze werkzaamheden is expertise nodig en dat mag niet verward worden met het “normale” hogedruk water reinigen. Stoomreiniging is een specialistische dienst en hiervoor is vakkennis vereist.

Wat zijn de resultaten van dakreiniging?

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Jouw dak ziet er na het schoonmaken weer uit als nieuw. Iedere dag weer geeft het een fijn gevoel als je naar een mooi dak kijkt. Het reinigen van dakpannen is een waardeverhoging voor jouw huis. Als een potentiële koper jouw mooie dak ziet, is hij direct onder de indruk. Het dak reinigen door Glazenwasserij CSK is een goede investering. Ook het reinigen van een overkapping is rendabel. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk Als we zien dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan melden we dit en geven jou een passend advies. Wat zijn de resultaten van dakreiniging?