Ben je niet tevreden over hoe jouw ramen eruitzien? Glazenwasserij CSK is gespecialiseerd in het streeploos reinigen van jouw glaspartij. Groot of klein..

Jouw ramen wassen: hoe doen we dat?

Er zijn twee manieren om ramen te wassen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de traditionele techniek als de osmose techniek. Als specialistische reinigingsdienst wassen wij al jarenlang bij zowel particulieren als bedrijven. Met onze expertise geven wij advies op maat en kijken welke methode het beste toegepast kan worden.

Wat is de traditionele techniek?

Ramen wassen op de traditionele manier wil zeggen dat we met behulp van ladder, inwasser, trekker en spons jouw ramen weer mooi maken. Deze eeuwenoude methode werkt nog steeds zeer effectief. De traditionele techniek heeft als voordeel dat de kosten laag blijven en het werktempo hoog ligt. CSK reinig je glaspartij streeploos.

Wat betekent de osmose techniek?

Ramen wassen met de osmose techniek is één van de specialistische reinigingsdiensten van CSK. Osmose water is gefilterd water, zonder mineralen, metalen en zout. In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die de bekende kringetjes en strepen vooroorzaken. Met de osmose techniek, maken we gebruik van een telescoopsysteem. We kunnen hierdoor werken tot een hoogte van 18 meter. Daarnaast is deze vorm 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep of andere middelen gebruikt hoeft te worden. Elke klus is bij ons in goede handen!