Ben je niet tevreden over hoe jouw rolluiken eruitzien? Glazenwasserij CSK is gespecialiseerd in kozijnen reinigen. Wij maken jouw rolluik weer mooi!

Waarom is kunststof reiniging nodig?

Het onderhouden van jouw kunststof roluiken of beplating is erg belangrijk. Door natuurlijke vervuiling en door vervuiling veroorzaakt door mensen wordt jouw kunststof rolluik of beplating minder mooi. Het is ook belangrijk voor de levensduur, door een goed onderhoud verleng je de levensduur.

Met de juiste materialen en technieken maken we jouw kunststof rolluik of beplating weer mooi. Na het reinigen van de kunststof rolluiken en beplating kunnen we een conserveerlaagje aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken en beplating een coating krijgt en beter beschermd tegen weersinvloeden.

Wat zijn de resultaten van kunststof reiniging?

De resultaten van kunststof reiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van kunststof rolluiken en beplating, staat jouw woning of kantoorpand er weer beeldschoon bij.
Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we geven altijd eerlijk advies. Als we je kunnen helpen om jouw woning of kantoorpand nog mooier te maken, dan zullen we dat zeker niet laten. Ook na de kunststof reiniging adviseren wij graag over onze andere reinigingsdiensten.

Hoeveel kost het reinigen van kunststof kozijnen?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Iedere klus is anders. Wil je weten wat het reinigen van rolluiken kost? Vraag dan een offerte aan.