Is jouw terras niet eer mooi? Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van terrassen.

Waarom is een terras reinigen nodig?

In de loop der jaren verzamelt zich een hoop vuil op een stoep of terras. Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of de oprit. Denk hierbij aan vorming van mos- en algenaanslag die kunnen leiden tot gladheid. Groene aanslag ontstaat vaak op vochtige plekken met slechte afwatering en weinig zon. Aanslag en andere vervuiling neemt geleidelijk toe en na verloop van tijd heeft de stoep of het terras goede reiniging nodig. Glazenwasserij CSK zorgt ervoor dat jij weer een mooi terras hebt!

Welke methode van terrasreiniging gebruiken wij?

CSK heeft jarenlange ervaring in het schoonmaken van jouw terras. Per situatie kijken wij welke methode het beste gebruikt kunnen worden. Een houte vlonder, betonnen terras of een beklinkerd terras. Elk materiaal heeft een gespecialiseerde aanpak nodig om het zo schoon mogelijk te krijgen en niet te beschadigen. Glazenwasserij CSK verwijdert met de juiste materialen alle viezigheid van je terras. We beschadigen geen terrastegels. En na het reinigen vegen we het terras opnieuw in met zand.

Wat zijn de resultaten terras reinigen?

Een andere methode om te reinigen is hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze manier van stoom reinigen gebruiken wij meestal bij monumenten en oudere gebouwen. De stoom zorgt voor een thermoshock effect waardoor we organisch vuil doeltreffend verwijderen, zonder de gevel te beschadigen. Voor deze werkzaamheden is expertise nodig en dat mag niet verward worden met het “normale” hogedruk water reinigen. Stoomreiniging is een specialistische dienst en hiervoor is vakkennis vereist.